Перші сходинки...

Головна » 2019 » Вересень » 14 » 14 вересня - День фізичної культури і спорту України
07:50
14 вересня - День фізичної культури і спорту України

Спорт має дивовижні властивості. Він об’єднує людей, знайомить їх між собою, спорт зміцнює здоров’я, характер і навіть розумові здібності людей, які ним займаються, розвиває в них такі навички як швидкість, спритність, реакція, координація, витривалість, терпіння і сила. Спорт робить людей більш стійкими до негативних факторів зовнішнього середовища. Він часто приносить людям масу позитивних емоцій.

Список олімпійських чемпіонів України — Вікіпедія

Топ-10 спортсменів, які прославили незалежну Україну

Українські спортсмени, про яких говорить весь світ

ТОП-25 українських спортсменів-героїв сучасності

 

Розвиток логіки й уваги: спортивна плутанина. Пропоноване завдання допоможе розвитку логічного мислення дитини, спостережливості, допитливості, кмітливості. У завданні представлено малюнки, на яких чотириногі спортсмени переплутали спортивні предмети. Дитині необхідно з’ясувати, що кому належить, і провести стрілки від спортсменів до потрібних предметів.

«Спортивна математика»: бейсбол. Це ілюстроване завдання-головоломка допоможе дитині потренувати арифметичні навички, а також логічне й математичне мислення та кмітливість. Завдання присвячене такому виду спорту, як бейсбол, і пропонує зображення, які тематично пов’язані з ним і грають роль доданків, зменшуваного або від’ємника.

«Спортивна математика»: баскетбол. Це ілюстроване завдання-головоломка допоможе дитині потренувати арифметичні навички, а також логічне й математичне мислення та кмітливість. Дитині треба розгадати головоломку та записати, якому саме числу відповідає кожне із трьох зображень.

«Спортивна математика»: бадмінтон. Це ілюстроване завдання-головоломка допоможе дитині потренувати арифметичні навички, а також логічне й математичне мислення та кмітливість. Завдання присвячене такому виду спорту, як бадмінтон. Виконуючи завдання, дитина тренуватиме гнучкість мислення та з цікавістю сприйматиме математику.

«Спортивна математика»: футбол. Це ілюстроване завдання-головоломка допоможе дитині потренувати арифметичні навички, а також логічне й математичне мислення та кмітливість. Завдання присвячене такому виду спорту, як футбол, і пропонує зображення, які тематично пов’язані з ним і грають роль доданків, зменшуваного або від’ємника.

Рахуємо уважно: спортивні ігри. Це завдання надає дитині відмінну можливість поєднати розвиток уваги із тренуванням навичок рахунку. У завданні дитині потрібно почергово зосередити увагу на кожному з різновидів зображень, підібраних відповідно до категорії «Спортивні ігри», та порахувати їх, а отриманий результат написати внизу сторінки.

Джерело: http://osvita.ua/school/nus/64714/

У здоровому тілі здоровий дух

Значення спорту на організм дитини

Спорт і здоровий спосіб життя

Переглядів: 175 | Додав: Darya-Chaidak | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0