Перші сходинки...

Головна » 2019 » Вересень » 27 » До уваги батьків! 27 вересня- Всесвітній день туризму
06:54
До уваги батьків! 27 вересня- Всесвітній день туризму

Збираємо валізу: готуємось до подорожі, малюючи. Цей комплект завдань допоможе дитині навчитися розставляти пріоритети в списку особистих речей і визначати, які з них потрібно взяти в ту чи іншу подорож. Дитині пропонується намалювати у валізі певну кількість речей, що вона візьме в подорож.

Рахуємо уважно: цікава подорож. Це завдання надає дитині відмінну можливість поєднати розвиток уваги із тренуванням навичок рахунку. У завданні дитині потрібно почергово зосередити увагу на кожному з різновидів зображень, підібраних відповідно до категорії «Цікава подорож», та порахувати їх, а отриманий результат написати внизу сторінки.

Головоломка «Підкорюємо вершини» № 1. Це завдання-головоломка допоможе дитині потренувати арифметичні навички в незвичній ігровій формі. У завданні зображені скеля та троє дітей, які розташувались біля її підніжжя. Дитині треба виконати всі арифметичні дії та визначити, хто з альпіністів першим завершить підйом на вершину.

Арифметичні перегони черепах: додавання й віднімання в межах 10. Це завдання допоможе дитині в цікавій формі потренувати навички додавання й віднімання в межах 10, а також розвинути логічне мислення. Воно містить 4 приклади, розміщені на черепахах, що беруть участь в перегонах. За лінією фінішу на тварин чекають призові місця: їх займуть учасники, що матимуть у своїх прикладах найбільші числа-відповіді.

Розв’яжи приклади на додавання. Цей простий комплект завдань тренуватиме навички додавання та покращуватиме навички рахунку. Комплект містить дванадцять окремих завдань, у кожному з яких подано дванадцять прикладів на додавання. Всі приклади у завданнях розташовані за зростанням, що робить їх вирішення простішим та зрозумілішим для дитини.

Розмальовуємо приховані зображення: літак у небі. Це завдання-розмальовка допоможе дитині розвинути зорове сприйняття й дрібну моторику, вдосконалити навички розмальовування. Дитині пропонується розмалювати малюнок, зашифрований цифрами, кожній з яких відповідає певний колір.

Джерело: http://osvita.ua/school/nus/64712/

Переглядів: 160 | Додав: Darya-Chaidak | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0