Перші сходинки...

Головна » 2017 » Квітень » 19 » До уваги батьків! Поради медика
08:04
До уваги батьків! Поради медика

Після весняних канікул при обстеженні учнів в школі були випадки наявності у головах дітей вош. Такі діти були відразу відсторонені від занять і проходять лікування. Зараз усі діти знаходяться вдома з причини  тимчасового припинення занять через низьку температуру в навчальних кабінетах, тому прошу ще раз ретельно перевірити голови своїх дітей і у разі необхідності зробити відповідні заходи.

Профілактика педикульозу

Профілактика педикульозу полягає в дотриманні гігієнічних заходів.
 

Дотримання особистої гігієни.

Необхідно регулярно міняти білизну та одяг (не рідше 2-х разів на тиждень). Також важливо постійно прати постільну білизну при високій температурі (слід уникати чужих постільних речей). Слід ретельно прасувати одяг (особливо в області швів).

Звертайте увагу на поведінку дітей, не ігноруйте скарги дитини щодо свербіння в області голови та шиї, відразу перевіряйте голову, вичісуйте волосся, при наявності комах - обробляйте відповідними препаратами, при наявності гнид - вибирайте їх.

Або зверніться до санепідемстанції, де знають що та як робити, і медпрацівники якої допоможуть вам і вашим дітям назавжди забути про цю хворобу.

Медична сестра

Переглядів: 316 | Додав: Darya-Chaidak | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar