Перші сходинки...

Головна » 2017 » Грудень » 29 » До уваги батьків! У дітей канікули!!!
20:36
До уваги батьків! У дітей канікули!!!

26, 27, 28 грудня 2017 року, напередодні канікул, з учнями проведено інструктажі з безпеки життєдіяльності дітей щодо дотримання правил пожежної безпеки, електробезпеки, безпеки дорожнього руху, з питань профілактики шлунково-кишкових захворювань, профілактики грипу, правил поведінки в громадських місцях, в транспорті, поводження з незнайомими людьми та предметами, про небезпеку перебування на поверхнях річок та водоймищ, використання піротехніки.

Обережна поведінка під час канікул –

запорука життя та здоров'я!

 

Шановні батьки!

Постійно нагадуйте своїм дітям правила безпечної поведінки!

Не залишайте дітей самих! Знайдіть час для бесід з дитиною!

За матеріалами журналу "Джміль" https://jmil.com.ua/2014-6/security

Не залишайте дітей тривалий час без нагляду, ви повинні знати контакти їх друзів, говорити про небезпеку, яка може загрожувати дітям.

Свята та канікули безперечно є позитивними моментами в житті школярів. А завдання батьків, вчителів і самих дітей зробити їх перебіг безпечним.

За даними медслужб та поліції, на жаль, під час канікул діти часто отримують термічні та хімічні опіки,  присутнє й самотравмування, отруєння невідомою речовиною, необережне поводження зі зброєю, наркотичне та отруєння лікарськими препаратами, алкогольної інтоксикації.

Не забувайте, будь ласка, й про те, що за правопорушення, скоєні дітьми до їх 16-річчя, до адміністративної відповідальності притягуються батьки. А з того моменту вже самі підлітки несуть відповідальність за свої діяння. 

Дорогі батьки! У ваші батьківські обов'язки входить повніше і систематично цікавитися життям своїх дітей, знати їх уподобання, контакти їх друзів та товаришів.

Бувають непоодинокі випадки, коли діти після сварки з батьками йдуть з дому та не відповідають на їх дзвінки. В таких випадках зазвичай дорослі звертаються в поліцію. Значно спростить справу інформація про друзів ваших дітей, де вони живуть, їх номери телефонів.

І говоріть з дітьми більше та вчіться чути їх.

Безпека дитині - спокій в родині!!!

Проводьте більше часу зі своїми дітьми, не забувайте, що вони у вас є!!!

Переглядів: 246 | Додав: Darya-Chaidak | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar