Перші сходинки...

Головна » 2018 » Травень » 10 » До уваги учнів і батьків!
14:10
До уваги учнів і батьків!

Кожного року 11 травня відзначається річниця відкриття кінно-спортивного клубу у Кременчуці

11 травня 2018 року (п'ятниця) - екскурсія

У с. Піщане (12 км від м. Кременчука) діє кінно-спортивний клуб, метою якого є зробити задоволення від верхової їзди максимально доступним для всіх бажаючих. Завдяки заняттям кінним спортом можна не тільки завжди бути у відмінній фізичній формі, але і спілкуватися з такими прекрасними тваринами.

Саме перебування тут доставляє незабутнє задоволення!

Коні - тварини, які здавна живуть пліч-о-пліч з людиною: це наші чотириногі друзі, здатні надати підтримку, розвеселити, підбадьорити, зміцнити наше тіло і дух. Навряд чи можна знайти того, хто хоча б раз у житті не перетинався з цими прекрасними тваринами. І, зустрівшись хоча б один раз, ми часто хочемо проводити якомога більше часу разом, отримуючи позитивні емоції від такого спілкування.

Шановні діти!

З вами проведено інструктажі з техніки безпеки при переїзді до місця призначення і назад до школи, а також ви ознайомлені з правилами поводження на території клубу, при спілкуванні з тваринами та у разі верхової їзди - при їзді на конях. Неправильне поводження під час екскурсії може привести до небезпеки! Тому дуже прошу дотримуватися цих правил та інструкцій!

Шановні батьки!

Велике прохання ще раз і ще раз провести бесіди з дітьми про правила поведінки в транспорті та під час самої екскурсії!!!

З повагою і любов'ю до всіх Ваша Д.О.

 

 

Переглядів: 224 | Додав: Darya-Chaidak | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
avatar
0
1 Darya-Chaidak • 16:24, 12.05.2018
Дорогі діти! Дуже чекаю на ваші відгуки про екскурсію! Учень, чия робота виявиться найбільш цікавою й відповідатиме всім вимогам, про які говорила ведуча, під час наступної подорожі до клубу матиме в подарунок - додаткове катання на конях (безкоштовно). Пам'ятаєте про це?
avatar