Перші сходинки...

Головна » 2018 » Грудень » 31 » Мої вітання!
02:03
Мої вітання!
... рік має властивості коли-небудь таки закінчуватися і останній день року, що минає в історію, може стати одним з найцікавіших днів у цьому році. Не секрет, що більшість з нас саме в цей унікальний день знаходяться в якомусь передчутті чогось доленосного і яскравого, підводять підсумки і зайняті підготовкою до зустрічі Нового 2019-го.
Нехай печалі минулого залишаться в минулому, і життя подарує вам безліч нових приводів не сумувати. Додасть сил, настрою, обов’язково внесе ясність і поставить перед вами нові цікаві цілі. У цей день для всіх нас приготований принаймні один подарунок - унікальне чудо і явище, рубіж, коли рік приходить на зміну року, коли відбувається щось життєствердне і підбадьорююче для всіх нас, що закликає нас рухатися далі, не зупинятися на досягнутому і прагнути до кращого. Бажаємо вам бути уважними і будьте обережні, щоб не упустити цей момент.
З наступаючим Вас! Ваших друзів і знайомих! Ваших близьких і родичів!
Зі святом!
 
За матеріалами https://www.dilovamova.com
 
Переглядів: 240 | Додав: Darya-Chaidak | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
avatar
0
1 Darya-Chaidak • 02:32, 31.12.2018
Мої любі, дітки (4-В)! Додавайте свої фото під ялинкою, створимо галерею "Як ми зустрічали 2019-й!"
Саме у 2019-му ви закінчите 4-й клас і перейдете до 5-го, саме у цьому році я передам вас новому класному керівникові, який поведе вас в основну школу за новими знаннями зі ще більш цікавих наук... а я візьму за рученята першачків, і ми з ними помандруємо Країною Знань, я сподіваюся на вашу підтримку і допомогу!!! Зі свого боку вас, тоді вже молодших підлітків, обіцяю підтримувати! Тож зустрічаймо Новий 2019-й!!! Нехай він несе нам тільки гарні новини і радість!
avatar