Перші сходинки...

Головна » 2019 » Вересень » 1 » Моїм любим випускникам, тепер вже п'ятикласникам!
09:56
Моїм любим випускникам, тепер вже п'ятикласникам!

Дорогі діти!

Сьогодні вся наша країна відзначає День знань. Для вас - це незвичайний день, тому що сьогодні ви піднялися на ще одну сходинку - тепер вже основної школи - гімназії.

П'ятий клас - це найперша її сходинка, але поступово, піднімаючись зі сходинки на сходинку, ви станете випускниками гімназії, потім ліцею... будете такими ж красивими та розумними.

Знання, отримані в школі, допоможуть вам обрати професію, стати поважними людьми, принести користь нашій країні.
5 клас принесе багато нового і незвичайного у ваше життя: це і нові предмети, нові вчителі, нові проблеми, але я сподіваюся, що всі проблеми ви подолаєте, бо будете вирішувати їх спільно, допомагати один одному. Спробуєте зробити так, щоб всім у 5-В було добре, як у великій і дружній родині. Тепер вашим класним керівником буде Юлія Григорівна (до речі, вчителька математики). Попереду у вас багато складних і цікавих справ, і я сподіваюся, ви з нею ще встигнете познайомитися ближче. Але й мене не забувайте ;-) !!! Я з радістю порадію з вами за ваші успіхи! Приходьте, розповідайте, запитуйте! Я завжди готова прийти вам на допомогу, вислухати вас, почути про ваші проблеми.

Будьте слухняними, прагніть до нових знань. До школи ходіть із задоволенням! Нові вчителі познайомлять вас з новими предметами, які відкриють для вас ще багато цікавого. Не забувайте про що ми з вами говорили в початковій школі - навчатися впродовж життя потрібно, щоб розвивати свої здібності і таланти; отримати знання і принести користь своїй країні; щоб знати, як поводитися у складних ситуаціях; знати, як жили люди у стародавні часи, і не повторювати їх помилок сьогодні; щоб розкрити таємниці природи та використовувати їх з користю для всього людства; щоб зробити розумні машини, які полегшать людям їхню працю; щоб зробити наукові відкриття, стати Нобелівськими лауреатами і прославити нашу країну. А ще - щоб зібрати всі знання і передати їх нащадкам.

А взагалі-то, -  щоб бути розумними, навчитися міркувати і не робити дурних учинків.

Ви не забули, що 5-В - слухняний, культурний, чемний. Тому він буде вести себе добре, учні нашого класу звикли поважати вчителів і однокласників, не шуміти на уроках і перервах, до всіх ставитися толерантно.

Тож у добру путь до нових знань!

З любов'ю до вас і повагою до ваших батьків завжди ваша Д.О.

 

 

 

За матеріалами http://ped-kopilka.com.ua/shkolnye-prazdniki/den-znanii-1-sentjabrja/den-znanii-v-5-klase.html

 

Переглядів: 320 | Додав: Darya-Chaidak | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar