Перші сходинки...

Головна » 2016 » Червень » 29 » Різноманітні цікавинки для сімейного дозвілля
13:32
Різноманітні цікавинки для сімейного дозвілля

Увесь день на площі Незалежності

різноманітні цікавинки для сімейного дозвілля

Що: Kremen Family Day

Де: на площі Незалежності

Коли: 9 липня з 10.00 до 22.00

Вхід безкоштовний

Основна мета «KremenFamilyDay» - подарувати емоції дітям, натхнення - мамам і татам, щастя жінкам, і відпочинок - чоловікам.

На Вас чекає:

Ве-е-е-е-ликий ярмарок, на якому будуть представлені: магазини одягу, прикрас, салони краси, туристичні агентства, фітнес-клуби, дитячі магазини, сервіси подарунків, агентства з організації свят, навчальні центри, школи раннього розвитку, візажисти, перукарі, стилісти, майстри hand-made, ювелірні салони, фотографи, майстри з йоги, мехенди і ве-е-е-е-личейзна кількість всього на світі).

Зона лекцій на тему краси, спорту, розвитку, натхнення, творчості, бізнесу, виховання дітей, стосунків у сім'ї, вагітності. До участі будуть запрошені різні спікери, які є професіоналами в своїх областях.

Зона розваг для дітей - солодощі, розіграші. Для дітей будуть проводитися різні конкурси та змагання.

Зона творчості - майстер-класи для дітей і дорослих, малювання, ліплення, створення прикрас і багато іншого.

Величезна фото-зона для дітей, дорослих, батьків, сімей.

На фестивалі будуть представлені кав'ярні міста в рамках проекту «Кава-фест». Ви побачите незвичайне зонування, візьміть участь в майстер-класах малювання на каві.

В рамках «Kremen Family Day» пройде фестиваль вуличної їжі. Ви скуштуєте тільки найсмачнішу, якісну їжу, і насолодитеся відмінним сервісом кафе і ресторанів.

Спортивні змагання - як один з головних елементів програми (конкурси «Краща сім'я», «Папа найкращий», «Самокат-фест» та багато іншого.)

Увечері розпочнеться гала-концерт, присвячений талантам міста. В рамках гала-концерту «Kremen Family Day» пройде конкурс юних принцес і принців - «Мода з комода». Ідея в тому, щоб створити образ малюкам своїми руками.

Деталі на сайті kremenexpo.com.ua та у групі зустрічі Вконтакті
 

Переглядів: 305 | Додав: darya | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar