Перші сходинки...

Головна » 2016 » Вересень » 18 » Сьогодні - День Батька!
07:21
Сьогодні - День Батька!
У наші дні День Батька відзначається в багатьох країнах світу на офіційному рівні. В Україні ініціаторами цього свята виступили МГО «Міжнародний Центр Батьківства» та Всеукраїнський громадський комітет з підтримки сім’ї та відповідального батьківства за підтримки Міністерства України у справах сім’ї, молоді та спорту. Кожну третю неділю першого осіннього місяця (вересня) українське суспільство виказує своє особливе шанування цим загальнолюдським сімейним і державним цінностям.
 
 
Уся українська спільнота неухильно прагне до моделі доброго та турботливого батька. Навіть не дивлячись на те, що сьогодні на батьків іноді покладено основне матеріальне забезпечення родини, не можна, щоб це йшло в розріз розвитку та збереження здорових стосунків у рідній сім’ї. Так закладено Богом споконвіку, що Батько є відповідальним не тільки за елементарне зачаття, але й збереження життя дитини, її виховання та духовну настанову. Звичайно ж це відбувається в тісному партнерстві з мамою, яка також бере активну участь у всіх цих процесах, але навіть для неї її чоловік і батько їхніх дітей нерідко є опорою та підтримкою.
 
Я також у цей Всенародний День Батька в Україні приєднуюся до привітань усім українським батькам, особисто Батькам моїх учнів, і бажаю Божих благословень в усьому! Зі святом Вас!
 
Переглядів: 302 | Додав: darya | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar