Перші сходинки...

Головна » 2018 » Травень » 17 » Сьогодні Вознесіння Господнє!
15:25
Сьогодні Вознесіння Господнє!

Свято Вознесіння - це одне з центральних свят усього християнського світу.

Саме сьогодні ми і відправилися на свічковий заводик, подивитися як виготовляють свічки:

Раніше свічки використовувалися, щоб освітлювати приміщення, а тепер ще й

для створення затишної атмосфери в домі

Ніхто не залишився без сувенірів )

До уваги батьків!

Нагадую, що батьки повинні звертати особливу увагу на дотримання правил безпеки у побуті та навчати своїх дітей правильній поведінці під час виникнення надзвичайних ситуацій. Адже небезпека особливим чином впливає на свідомість дітей, тому саме малеча, при виникненні біди, найбільш гостро відчуває страх, піддається паніці та втрачає контроль над собою. Іноді, навіть знаючи, як треба поводитися під час надзвичайної події, діти не можуть зорієнтуватися та знайти правильний вихід із ситуації. Тож необхідно щодня нагадувати своїм дітям, що дотримання елементарних правил безпеки може зберегти життя не тільки собі, а й оточуючим.

Корисні підказки

Закликаю батьків  не залишати дітей без нагляду, обмежити їхнє користування газовими та електричними приладами, зберігати сірники та запальнички подалі від дітей. А головне – розповідати дітям про небезпеку гри з вогнем та навчати їх правилам пожежної безпеки. З боку школи така робота проведена!

А свічки, які діти Вам привезли в подарунок, рекомендую використати, влаштувавши вдома сімейне свято, бо діткам дуже хочеться з вами зустрічатися за святковим столом, ніж за столом з підручниками й зошитами, коли вони готують свої уроки.

Полум`я свічки володіє унікальною цілющою дією, якщо вам погано, у вас проблеми, ви втомилися, візьміть свічку і дивіться на вогонь, ви розслабитеся, заспокоїтеся і повернете сили.

Миру, злагоди і щастя Вашому дому!!!

 

З повагою і любов'ю до всіх Вас Ваша Д.О.

Переглядів: 238 | Додав: Darya-Chaidak | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar