Перші сходинки...

Головна » 2017 » Травень » 26 » Свято останнього дзвоника
14:05
Свято останнього дзвоника

Сьогодні пролунав останній дзвоник у цьому навчальному році

Навчальний 2016-2017 рік завершено, починаються літні канікули.

Для нас свято останнього дзвоника – це успішне подолання чергового рубежу в шкільному житті, перехід до наступного класу.

Відповідальні, зібрані, але й трішечки розгублені. Веселі, радісні, але й сумні. Метушливі "живчики", але й поважні хлопчаки та дівчата - 2-В клас. Промайнуть літні канікули та ми знову всі разом зустрінемось, тільки вже в 3-В. Не забувайте про школу, про уроки, про те, що вивчали, не забувайте писати, читати, розв'язувати задачі, не забувайте табличку множення...

  

У зошитах запропоновано завдання навчального та розвивального характеру, які допоможуть вам провести весело, цікаво та змістовно літні канікули, оптимально поєднати відпочинок з інтелектуальним розвитком, повторити вивчений матеріал та підготуватися до наступного навчального року. Завдання зошита розраховані на щоденну роботу впродовж усього літа.
 

Моя любов до вас буде підтримувати вас завжди і всюди.

Щиро бажаю вам, мої любі, гарного літнього відпочинку, щоб ніхто не хворів, успіхів і перемог, реалізації задумів і творчих планів!
Нехай знання, отримані в 2-му класі, неодмінно стануть запорукою вагомих здобутків у 3-му класі, допоможуть вам досягти омріяних вершин у вашій навчальній діяльності!

Переглядів: 317 | Додав: Darya-Chaidak | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
avatar
0
1 Darya-Chaidak • 18:23, 26.05.2017
Шановні батьки! Додавайте фото з Останнього дзвоника в коментарі. Дуже дякую!
avatar