Перші сходинки...

Головна » 2016 » Листопад » 27 » Увага! Конкурс!
17:25
Увага! Конкурс!

ПОЛОЖЕННЯ

про проведення міського  конкурсу

„Збережи ялинку”

 

І. Загальні положення

 

  1. Мета конкурсу:

- пропаганда серед учнів руху за збереження хвойних дерев;

- розвиток дитячої творчості.

 

  1. Завдання конкурсу:

- формування практичних умінь і навичок учнів з виготовлення новорічних подарунків, новорічно-різдвяних композицій, виробів, які символізують та відображають регіональні різдвяно-новорічні дійства, новорічно-різдвяну флористику, вироби декоративно-ужиткового мистецтва;

- зібрати, зберегти та зробити надбанням прийдешніх поколінь зразки іграшок, виробів декоративно-ужиткового мистецтва, виготовлених у кращих народних традиціях;

- відроджувати традиції у виготовленні іграшок як частки матеріальної і духовної культури народу.

 

ІІ. Учасники конкурсу

 

2.1. До участі у конкурсі запрошуються учні та учнівські колективи загальноосвітніх навчальних закладів, вихованці та колективи позашкільних закладів та сімейні колективи.

2.2. Вік учасників не обмежується.

 

ІІІ. Умови конкурсу

 

3.1. Конкурс проводиться у двох номінаціях:

„Новорічно-різдвяна композиція”;

„Традиційна народна іграшка”.

3.2. На конкурс подаються:

- новорічний подарунок;

- новорічно-різдвяна композиція;

- вироби, виготовлені з найбільш поширених матеріалів (хвойних гілок, глини, лози, соломи, трави, тканини, паперу, солоного тіста, інших природних матеріалів рослинного та тваринного походження, вторинної сировини;

- сучасні іграшки та предмети ігрового вжитку, виготовлені у найкращих народних традиціях декоративно-ужиткового мистецтва із застосуванням елементів різьблення, вишивки, декоративного розпису, плетіння, ткацтва тощо;

- сучасні саморобні іграшки, сувеніри, композиції, виготовлені здебільшого руками батьків, дідусів, бабусь за давніми родинними традиціями (з приміткою „Іграшка моїх рідних”).

 

3.3. Вимоги до виставкових робіт:

- всі вироби, композиції, подарунки мають символізувати різдвяно-новорічні дійства;

- виставкові зразки подаються у готовому вигляді;

- роботи повинні мати короткий опис, в якому зазначити: прізвище, ім’я, по батькові автора, вік автора, назву роботи, повну назва і адресу навчального закладу та номер телефону, прізвище працівника, техніку виконання роботи, номінацію, примітка з позначкою „Обов’язкове”, „Необов’язкове” повернення.

 

3.4. Термін подання робіт до 10 грудня  2016 року. Роботи подаються класному керівнику, який передає їх до Кременчуцького еколого-натуралістичного центру учнівської молоді (проспект Свободи,128, телефон для довідок 77-38-19)

 

        3.5. У ході проведення конкурсу обробка персональних даних учасників здійснюється  з урахуванням вимог Закону України «Про захист персональних даних».

 

IV. Підведення підсумків, визначення переможців конкурсу

 

4.1. Для підведення підсумків створюються оргкомітет та журі, до складу яких входять працівники Департаменту освіти виконкому Кременчуцької міської ради  та Кременчуцького еколого-натуралістичного центру учнівської молоді .

4.2. Переможці нагороджуються грамотами Кременчуцької міської ради  та Кременчуцького еколого-натуралістичного центру учнівської молоді. Кращі роботи можуть бути направлені на обласний етап конкурсу.

Переглядів: 250 | Додав: darya | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar