Перші сходинки...

Головна » 2017 » Березень » 20 » 20 березня - Міжнародний день щастя
00:42
20 березня - Міжнародний день щастя
Чим старшими ми стаємо, тим більше просто зобов’язані бути щасливішими! Щасливі люди живуть довше. Дослідники старіння з Інституту Альберта Ейнштейна виявили, що 243 учасника-довгожителя мали позитивне ставлення до життя.
Для того, щоб бути щасливим, дуже важливий спорт. Доведено, що він постачає нас порціями щастя - маленькими, але зате регулярними. Танець, наприклад, також могутня річ, він теж здатний приносити щастя. JL Ханна в книзі «Сила Танцю: Здоров’я та зцілення» пояснює, що танець зміцнює імунну систему, зменшує стрес і його негативні наслідки. Звісно, те, що одного радує, в іншого може викликати зовсім іншу реакцію. Якщо Ви будете посміхатися, навіть нехай на самоті й зовсім без причини, то м’язи подадуть сигнали в мозок, і Вам дійсно буде радісно.
 
Формулюючи цілі, краще виражатися дуже конкретно і ставити цілі реально досяжні. Тоді ви неодмінно будете щасливішими!
Будь-яка людина, що перебуває при здоровому глузді і тверезому розумі, прагне бути щасливою, або хоча б зовсім не проти того, щоб бодай зрідка, але відчувати такий стан, при якому присутнє почуття найбільшого внутрішнього задоволення своїм власним буттям, повноти й осмисленості життя. Когось це почуття залишає дуже рідко, хтось, навпаки, вже й забув, що може відчувати щось подібне, але бути щасливою людиною здавалося б дуже просто і дуже природньо.
 
Враховуючи, що прагнення до щастя є основоположною метою людства, Генеральна Асамблея ООН, за даними проекту DilovaMova.com, 28-го червня 2012-го року, на своєму 118-му пленарному засіданні прийняла відповідну резолюцію, в якій запропонувала всім державам-членам і структурам самої системи організації Об’єднаних Націй, а також й іншим регіональним і міжнародним організаціям, широкому громадянському суспільству, включаючи як неурядові організації, так і приватних осіб, відзначати Міжнародний день щастя, і постановила щорічно проводити його 20-го березня.
 
 
Підтримуючи дану ініціативу,
ми щиро бажаємо всім і кожному бути щасливими!
 
Нагадуємо, що
навчитися радіти малому не так важко і під силу кожному з нас.
 
Щастя і радість - це брати близнюки.
Задовольняючись малим набагато легше отримати більше!
 
Будьте щасливі, зі святом!
 
 
За матеріалами DilovaMova.com
Переглядів: 226 | Додав: Darya-Chaidak | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar